Некни у Тирана си купив три работи

Некни у Тирана си купив три работи. Едни фармерки, една маичка(не дека нема кај нас, ама ми фатија ствариве око,

Прочитај повеќе

Дали е сензација дека нема вистина за сообраќајката на Дац што ја објавија лешинарите од Македонските портали?

Лешинарите прво треба да си проверат од сигурни извори, а не да нагаѓаат и ликуваат да се случи такво нешто,

Прочитај повеќе

Зимно време Охридон се претвора во…

Деновиве шетам низ Охридон. Слободно можам да констатирам дека зимно време ОхридON, се претвора во ОхридOFF… Нема живо пиле, само

Прочитај повеќе

Лесно е да се каже: “Одиме за Вараждин во недела, да ја наполниме салата со Шпанија како да се игра во Скопје”

Одиме за Вараждин во недела, да ја наполниме салата со Шпанија како да се игра во Скопје 🙂 Posted by

Прочитај повеќе

Побуна на бродот Баунти у златни 90-ти, години за забава и праење пари

Викаат добри биле 90-ти. Можда, не се сеќавам… [fblike] Коа држев кафичи на времето, у даден период еден од нив

Прочитај повеќе

На Скопје му фали “Green Tea Festival”…

На Скопје му фали "Green Tea Festival"…добро познато е дека зелениот чај спушта притисок. Posted by Кројачот од Панама on Tuesday,

Прочитај повеќе

Права Скопјанка?

Права Скопјанка? Изумрена врста на добра риба.. #МојСтарТвит Posted by Кројачот од Панама on Friday, November 11, 2016

Прочитај повеќе