Сите големи работи доаѓаат од провинција

“Сите големи работи доаѓаат од провинција, баш како и Сена” рекол еднаш Превер.

Дали е така и кај нас…којзнае..

Posted by Sašo Piževski on Sunday, April 15, 2018

Посетено 831 пати