Тетка ми го смени полот – Драган Спасов Дац

Тетка ми имаше проблеми со кичмата и требаше да се оперира ама операцијата беше прескапа.
Затоа реши да си го промени полот бидејќи оваа операција ја покрива фондот.
И понатаму ја мачи кичмата, ама сега ја боли кур. Ќути и трпи.

Посетено 4.931 пати

Website https://animefreak.ws: Watch Hikaru no Go: New Year Special animefreak Episode Full anime online

High Score Girl: Extra Stage Episode 3

AnimeTV Watch anime online, English anime online HD

KissAnime Watch anime online, English anime online HD

Free-ebooks: https://www.free-ebooks.net/profile/1314594/gogoanimelol

Kiredu: http://kiredu.ru/UserProfile/tabid/182/userId/60907/Default.aspx