Историјата на рокот

Уникатно патешествие низ историјата на еден од најпопуларните
жанрови на музика, претставено преку њузфидот на Фејсбук.

History of Rock from Ithaca Audio on Vimeo.

Посетено 284 пати (1 денес)

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!