Градот е жеден

dozd oktomvri_majkatiitatkoti

Градот е жеден. Од мојата ‘осматрачница’ ја гледам едната негова половина, како задоволно се мие. Што да прави човек во…

Posted by Светлана Сеси Камџијаш on Saturday, October 10, 2015

Посетено 684 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!