Скопска

Здрма силен земјотрес (полноќен и летен) и ги исплаши луѓето. Ништо не урна но ги растревожи луѓето. И сите излегоа

Прочитај повеќе

Повторување по Геoграфија

Мене ме заинтересира, можеби и некој од вас ќе сака да се потсети. ХИПОЦЕНТАР е жариштето на земјотресот под земјата,

Прочитај повеќе