Наше Дете(што не е веќе дете) – Александар Митевски

Ова дете не е веќе дете…но некогаш навистина беше НАШЕ ДЕТЕ Повод за објавата на Фејсбук профилот на Алесандар Митевски беше оваа најобична фотографија од синојќешниот жур на Мајка Ти и Татко Ти во Барбакан Трио фантастико, за малку “4 аса”..Фали Зеко, но тука е...

Недела-Свадба

Црвен килим е демоде…

Порака До Сите Хомо-Сапиенси

Кога спијам, барем сум сигурна дека нема да ве гледам будни… Оти кога сте будни, тогаш сте најопасни…