Viber брате, туга ме прате…

-Алооооооо!
-Чекај сецка нешто…
-Алоооооо!
-Слушаш ли ме?
-Слабо…
-Кој Сашоооо бе, ја сум Зоки!
-Алоооооо, абе слаба мрежа ваљда!
-Сега слушаш ли!
-Да!
-Алоооооо, сега па јас не те слушам ништооо!

*Просечен разговор на viber

Посетено 644 пати