Последната клупа


Шо ме гледаш козо глупа
У средно седев у последната клупа
Ставам ракија, мезам ја со супа
У средно седев у последната клупа
Србите за дупка викат рупа
У средно седев у последната клупа
Искате ле од кафаната да напраам шупа
У средно седев у последната клупа
Ситните пари ги уедрувам под лупа
У средно седев у последната клупа
Имам старо злато едно два-три ќупа
У средно седев у последната клупа
Учи си на време за да не ти се струпа
У средно седев у последната клупа
Неам поима од пеење, а пеам у група
У средно седев у последната клупа

Кирил Стоименов – Многу добар накај одличен

Посетено 1.679 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!