Ти и она, доручек у кревет…


Ти и она
Доручек у кревет
На геријатрија
Парализирани
Две мочки – еден катетар
Две вени – една инфузија
Две срца – пеесе бајпаса
Две души – пола пензија
Ама синовите по Италија
Ќе платат они
Пизда ли ви материна
Лоповска ваша
Ја да ебам
Посетено 569 пати