ПОЧНА ДА ЗАЗОРУЈЕ

Почна да Зазорује ,
на ДЕН Пладне ,
влезе Светлина,
у малата спалничка ,
низ уште помалиот прозорец,
влезе целата Светлина на овој Свет ,
и Све се Гледаше ЈАСНО !!!
Прв пут у живот Он виде,
како се омлитавујат ,
женски Брадавици после свршуење,
Прв пут у живот Он виде,
како,
од полу отворено ,
женско меѓуножје,
полека истекује ,
искапује,
Све она што ,
Таја го беше Исшмукала од неговата Мушкос,
исткујеше ,
на белиот чаршаФ ,
као да знаје дека ,
тамо ,
Унутра , и ,
Не Припаѓа !!!

Мите Кум Лазаревски

Посетено 347 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!

Azur Lane (https://wcostream.cc/m/Bydx) Episode 12

Watch Chiisana Ahiru no Ooki na Ai no Monogatari: Ahiru no Kwak Episode 6

AnimeKisa: Case File nº221: Kabukicho anime episode 24 online free at https://animekisa.in dubbed anime

Website https://animeflix.nl: Watch Shelter animeflix Episode Full sword art online animeflix

Animefreakwsgmail wordpress: https://animefreakwsgmail.wordpress.com/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC9ZV0tR-Q2Uv01OZecg7Cpg