За верниците, утре е БОГОЈАВЛЕНИЕ!

За верниците, утре е БОГОЈАВЛЕНИЕ!

За пензионерите атеисти, ко мене, Богојавление е коа ќе ни ја префрлат пензијата!

Posted by Risto Djangovski on Thursday, January 18, 2018

Посетено 163 пати

Бата Џанго

Бата Џанго

Бата Џанго