Скопски синдром: некој прави EVENT на ФБ и одма 200 луѓе кликаат JOIN

скопски синдромfb event
некој прави EVENT на ФБ и одма 200 луѓе
кликаат JOIN, а на настанот доаѓаат 20 души
Сфаќам дека вероватно 86 ненадејно умреле
17 итно ги однеле кучињата на ветеринар
59 имале сообраќајки во „5 до 12“
на 7 им удрил метеор во зграда
и 6 закасниле пошто се утепале од барање
да најдат 2 исти чорапи
ама КАЈ се останатите петорица?
Како не им е срам да лажат?

Посетено 370 пати

animefreak. AnimeFreak #1 Site to watch thousands of dubbed and subbed anime episodes including Dragon Ball Super, Attack on Titan, Naruto Shippuden, One Piece

AnimeFreak That Time I Got Reincarnated as a Slime (Dub) Episode 24

AnimeFreak My Hero Academia Season 3 (Dub) Episode 24

watch anime SK8 the Infinity (Dub)

Death Note (Dub) Episode 29

free anime AnimeFreak The Seven Deadly Sins: Dragon's Judgement