Порничи

Секој филм што го гледаме со девојка е порнич. 


Еве пример:

Петнаесета минута од филмот:
– Мммм, срце мое…
– Ок, кога гледаме некој романтичен филм можам да сфатам зошто ме напаѓаш уште пред да ги напишат главните глумци, ама не ми е јасно како може да ти се дигне на Рамбо!


Посетено 4.436 пати