Jа нема 8 години и наеднаш те бара за кафе, муабет има со тебе

Jа нема 8 години и наеднаш те бара за кафе, муабет има со тебе. Готово, то е , се мрсиме си велиш.
Седнувате и почнува “Знајш шо е Lyoness??”

@AcePn1

Посетено 7.530 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!