Откриена причината за „експлодирачките“ Samsung Galaxy Note 7 смартфони

[fblike] Најголемото фијаско во историјата на смартфоните не беше предизвикано од лош хардвер или софтвер, туку расипани батерии од два

Прочитај повеќе

The Seven Deadly Sins: Revival of the Commandments Episode 24 at website https://crunchyrollfree.com crunchyroll premium trial

Banana Fish (https://animefreak.ws/m/mg3R) Episode 24 at website https://animefreak.ws hunter x hunter animefreak