Скопје и предновогодишниот очај

Скопје во предновогодишна еуфорија секогаш навлегува во длабок стадиум на кичерај, општа напнатост, непотребно и масовно трошење пари, алкохолизирање на

Прочитај повеќе

Не можеш преку ноќ да станеш копиле, ниту пак кучка – Можеш само да глумиш дека си таков

Жените се вакви, мажите онакви. Пола живот како возрасни го поминуваме во префрлување на топката на другиот дел од теренот

Прочитај повеќе

Скопска С’клетска Себичност

[fblike] Патот до самоспознавање секогаш е трасиран со сурови реалности. Реалности кои не сакаме да ги исперципираме од проста причина

Прочитај повеќе

DARLING in the FRANXX (Dub) Episode 24 at website https://animeplanet.cc fruits basket anime planet

Watch Evangelion: 3.0+1.0 Thrice Upon a Time Episode Preview 2 at website https://kissanimeonline.com kissanime uk