Ако политичката криза продолжи, растот на македонската економија ќе се преполови

Фејсбук статус: Saša Pavlović Ако политичката криза продолжи, растот на македонската економија ќе се преполови, велат последните прогнози на НБРМ

Прочитај повеќе

Прошли петок не искочив, а овој петок…

……Прошлиот петок не искочив во Тренд, овој петок нема да искочам во Ало Ало, малку да сменам. prošliot petok ne

Прочитај повеќе

Hunter x Hunter (https://animeheaven.pro/m/LDJ) Episode 148 at website https://animeheaven.pro animeheaven hunter x hunter

Hunter x Hunter (https://gogoanime.be/m/4mn) Episode 148 at website https://gogoanime.be gogoanime haikyuu