Според истражувањата, мастиките и сапунот се дури на 35-то место по популарноста

Истражуањата покажуаа дека меѓу људиве што чекаа ред на шалтер у EVN, најпопуларно јадење им е кобасица со праз, салама

Прочитај повеќе

Watch Xie Wang Zhui Qi Zhi Yishi Qingcheng Episode 2 (https://animefreak.ws/m/9RB8/ep-2) at website https://animefreak.ws vinland saga animefreak

Higurashi: When They Cry – Gou Episode 15 at website https://animeheaven.pro. See more animeheaven dragon ball