Мир у светот и никад поладно пиво

bilder na plaza_majkatiitatkoti
Нареден пут на плажа кој ќе ви се удвара набилдано мушко, сетите се дека цела зима ја прошол гурајќи се со други испотени мушки пред огледало. За разлика од нас со стомачиња, што на плажа не идемо прорачунато да фасцинирамо со тело, туку заради мир у светот и никад поладно пиво.
А таму, кој не заслужи – не заслужи.

595x90

Посетено 1.266 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!