10 работи што треба да ги знаете доколку не се чувствувате убаво

Еве неколку работи кои мислиме дека треба да ги знаете доколку навистина не се чувствувате убаво и сметате дека не

Прочитај повеќе

Доколку вашата врска пропаѓа, еве што треба да направите за да ја спасите

Врските не се тешки. Навистина не се. Луѓето се тешки. Луѓето ги комплицираат работите. Тие ги зезнуваат сите работи и прават

Прочитај повеќе

3 Прашања кои треба да си ги поставите пред да кажете ,,Те сакам,,

,,Те сакам,, е најубавата фраза во сите јазици. Значењето не е баш како што можеби вие очекувате. Дури и писателите

Прочитај повеќе

5 причини зошто тој не ве нарекува негова девојка

Затоа што ве мрази! Се шегуваме. Веројатно не е таа причината. [fblike] Постојат многу причини зошто вашиот партнер не ве

Прочитај повеќе

Како да раскинете со некој кој мисли дека вие сте ,,Вистинската Личност,, за него?

Раскинувањето со некој не е лесно. Добро, доколку вашиот парнер бил идиот, во тој случај раскинувањето е полесно. Но, луѓето

Прочитај повеќе

5 прашања кои треба да си ги поставите пред да се одлучите да се иселите во друг град поради љубов

[fblike] Никој никогаш не планира еден ден да се соочи со одлуката да го следи својот партнер во друг град

Прочитај повеќе

,,Old Spice,, доби тужба за предизвикување ужасни хемиски изгореници кај луѓето

Големиот магнат за дезодоранси ,,Old Spice,, се соочува со тужби од корисници со ужасни изгореници по телото. Rodney Colley, жител

Прочитај повеќе