Некогаш и Сега: Васко и Бранко (Фото)

Коментар не е потребен, нели? Once upon a time. Posted by Branko Ognjanovski on Tuesday, October 24, 2017 Заврши турнеата во

Прочитај повеќе

Батка, ако сакаш тужи ме, јас не ја вадам…

Кога сосема случајно ќе налеташ на голем фан на К-15 во Мелбурн… [fblike] Васко Тодоров сосема случајно налетал на младо

Прочитај повеќе

БЕЈБИСИТЕР – “BATKA Wasteland Production” (Видео)

[fblike] BATKA Westeland Production БЕЈБИСИТЕР [youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=_Dj_B_dlSQU[/youtube]

Прочитај повеќе

Скеч од Дијаспората: “Репортер” (Видео)

 РЕПОРТЕР  BATKA Westeland Production [youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=-2jbWnB-bKM[/youtube] [button color=”#000″ background=”#fff” size=”large” src=”http://majkatiitatkoti.com/tag/batka-wasteland-production/”]Можеби ќе ве интересира повеќе од “BATKA Wasteland Production”[/button]

Прочитај повеќе

ЧАСТЕЊЕ – “BATKA Wasteland Production” (Видео)

ЧАСТЕЊЕ BATKA Westeland Production [youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=CUl5vgZy22Q[/youtube]

Прочитај повеќе

“BATKA Wasteland Production”: МИРАЗ (Видео)

 МИРАЗ  BATKA Westeland Production [youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=QlXZB-Evlc4[/youtube]

Прочитај повеќе

“BATKA Wasteland Production”: АПТЕКА (Видео)

 Аптека  BATKA Westeland Production [youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=c-dkkvsVtaI[/youtube]

Прочитај повеќе

Новиот скеч на Батка: ЈАЗИК (Видео)

BATKA Westeland Production Јазик [youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=rWzXSJh0ABQ[/youtube]

Прочитај повеќе

4Anime 4anime in english: Watch Dragon Ball Z (Dub) Episode 160 (https://4anime.biz/m/Dvv/ep-160)

GoGoAnime my hero academia season 4 gogoanime: Watch The Hidden Dungeon Only I Can Enter Episode 7