Ти си…

Ти си..

Мојата солза неисплакана..

Ти си..

Мојата младост, сонце и месечина …

Ти си..

Неспокојот кој ме тера да живеаж…

И тогаш..

Кога од себе си се откажувам..

Ти си..

Причината што сум жива…

И погледот меѓу илјада лица…

Мрзне крвта..

Се плашам…

А толку многу те има…

Ти си…

Првата буква и последна мисла…

И тивок шепот..

Кога ќе воздивнам…

Ако не си…

Зошто боли ?…

Ако не си ?..

Зошто солзи ?…

Ако не си ?…

Тогаш што си ?…

Оливера Ш.

Посетено 134 пати

watch anime online. Aniwatch Anime is another website offering audience to watch anime for free and viewers so far are quite impressed with the user-friendly interface

Attack on Titan Season 2

AniWatch Kiss x Sis (TV) Episode 10

anime stream AniWatch How a Realist Hero Rebuilt the Kingdom

AniWatch Dragon Ball Z (Dub) Episode 288

Attack on Titan Season 2