Што им донел Дедо Мраз

dedo mraz_zoki panker

Се изнагледав милион језиви фотки од војната во екс-Ју
оваа не е језива, нема крв и мртви, луѓе што плачат и сл
ама ми е некако од пожалните
студена и сурова иако истовремено е топла
и полна со надеж
во целиов хаос децава како да имаат една мисла, една желба
– што им донел Дедо Мраз
Посетено 559 пати