Слика

И дадов,
бои и платно,
наслика виножито.
Прекрасно виножито
наслика.
-“Допри го, за тебе е”
ми рече
-“Мокро е од дождот”
одговорив
-“Допри го веднаш
пред да исчезне”
Го пружив
прстот и нежно
ги допрев
чудесните бои.
-“Ја расипав сликата”
реков исплашено
-“Не е важно”
рече
-“Го доби виножитото.”

Посетено 341 пати

anime website. GogoAnime.be - The best website to watch anime for free thousands of anime episodes. Watch anime online in English at GoGoAnime. Subbed, Dubbed, No ADs.

watch anime free GoGoAnime Attack on Titan Final Season

animes online GoGoAnime Attack on Titan Season 3 (Dub)

watch anime online Attack on Titan Season 3

anime online GoGoAnime One Piece (Dub)

watch anime online GoGoAnime Demon Slayer: Entertainment District Arc