Фала за брашното, не си требал

Corapa_majkatiitatkoti
Сакав да го фатам „створењето“
што секогаш краде само по 1 чорапа и
живее во машината за перење
Ставив чорапа во машината
а одоколу ставив брашно
(да видам дали ќе има некакви стапки)
Сабејлето гледам нема ни чорапа ни брашно
само една порака
„фала за брашното, не си требал“
Ќе го убијам, само да го фатам
Посетено 441 пати