Селма путује на факултет, арно ама…


Селма, путује на факултет, она путује, ја јој кофер носим и си викам, девојче, не си џабе давај парите, кажи на твојте да ти уплатат за бугарски пасош, тука можеш само ќелнерка да бидеш негде, дупла смена плус испомош, а не даваaт плата, каснат, плус ќе ти се усере и биоритам и се, па на млади години хелекси и срања, а не пуштаат преку фондот више, глеј до какво дереџе стигнавме, не џабе тука кирии, едно друго, оди додека си млада некаде и унофчај си, за после лезетски да си живееш. И молим те не нагињи се кроз прозор.

Посетено 2.078 пати

ANIMEFLIX animeflix: Watch The Seven Deadly Sins Episode 23 (https://animeflix.nl/m/l9B/ep-23)

AnimeHeaven anime online: Watch Re:ZERO -Starting Life in Another World- Episode 24