НЕМА

Пред некој ден ми се јави еден стар пријател
и ме искара: дај жити сè, не ставај
такви песни на тоа фејсбукот,
нè расплака и мене и жена ми!
Му одговорив дека смртта е нашата
втора врвца (што не се сече при раѓање)
и дека уште од првиот плач
е замолкната во нас.
А он си продолжи: дај бе не ме зезај,
има ли нешто полошо од тоа да те нема,
да не можеш да гледаш телевизија?
Нема, му одговорив.

Посетено 604 пати

ani watch. Aniwatch Anime is another website offering audience to watch anime for free and viewers so far are quite impressed with the user-friendly interface

sites to watch anime AniWatch BANANA FISH

watch anime online AniWatch Black Clover

Yosuga no Sora: In Solitude Where We are Least Alone

AniWatch Redo of Healer Episode 11

That Time I Got Reincarnated as a Slime Season 2 Part 2

tải go88