Теорија за љубителите на кучиња и човечноста

kuce i covek-naslovna_majkatiitatkoti
Ми рекоа дека сум била лош и нездрав човек само затоа што не сум била љубител на кучиња. Во комшии имав љубител на кучиња кој ги обожуваше кучињата. Имаше две свои, често прибираше кучиња скитници и редовно ја кршеше жена му од ќутек кога ќе заборавеше да им стави храна!

Толку од вашите теории за нечовечноста на луѓето кои не се љубители на кучиња и за човечноста на оние кои се!

Посетено 1.197 пати