Мандарините поскапеа?

aerodrom_naslovna

После денови неспиење конечно се наспав
Спиев како бебе 11 саати
Се изгубив во кинески аеродром и закаснив
на матура на братучетка ми. Тука се изнервирав
па се разбудив,иначе уште ќе спиев.
Сега страв ми е да гледам вести, уште живеам
во иста држава?.. мандарините поскапеа ?
Не знам што да очекувам….

Посетено 706 пати