ЖАНЕТА ГЕЛЕВСКА ВЕЉАНОСКА

utrinsko kafe baner CRN tenokKIMBO LOGO banner

Жанета Гелевска Жани - ликовен уметник
 Жанета Гелевска Жани – ликовен уметник 

Со мојов вечен статус на слободен уметник. првото утринско кафе се случува да го испијам во 4 ч. наутро, некогаш 8часот , ретко покасно, само во случај ако сум заглавена во моето студиодолги ноќни часови, па ми треба добро враќање во реалноста. Пијам со години NESCAFE, во една иста шоља за кафе, подарок од другарките Ане и Анче, донесена од Франција, рачно насликана од уметник…убавина.  Го пијам кафето со часови шетајќи ја убавата шоља за кафе низ мојот дом обавувајќи ги обврските. Кога сликам наутро секогаш е поред мене. Второ кафе ретко пијам, во случај да сум седната со некого на муабетче.

Посетено 676 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!

Watch Our Last Crusade or the Rise of a New World Episode 5 (https://animefreak.ws/m/EZZb/ep-5) at website https://animefreak.ws sites like animefreak

Yosuga no Sora Episode 12 at Funimation funimation playstation