Амди вика „Син ми заврши факултет, ама не знам каков“

Синот на Амди завршил факултет?

Амди кола се фали дека син му откако станал градоначалник завршил ем средно, ем факултет.
Што факултет заврши син ти? – го прашуе Мишко.
– Не знам, вели Амди кола.
А што е тоа толку битно, битно завршил факултет!

Posted by Seir on Friday, February 8, 2019

Амди вика „Син ми заврши факултет, ама не знам каков“ 🙂 Да го прашаш и син му каков факултет завршил, ако знае, еве на 🙂

Posted by Kalina Kosi on Saturday, February 9, 2019

Посетено 1.200 пати