Copy – Paste

Има неколку луѓе што ги знам
кои упорно крадат статуси
ама секогаш.. еднаш немаат смислено
ништо свое

еве преска имаше пак таков случај,
украден од Твитер
во коментарите една му вика дека
секогаш го смее, како му текнуваат и сл.
а овој влезен у филм па уште се фали

Не сакав да им го скршам филмот
да го убацам оригиналот во коментари
ама некогаш ќе треба изгледа
Толку ли е тешко да го наведеш изворот,
или нешто суета те мава дека не си најсмешен на свет?

Посетено 1.053 пати