Мамурлукот на 30 години не се одвива баш како шо планирав…

Да ми е кажувал некој дека кога ќе прекардашеш со пиење на 30 години утредента ќе се разбудеш со:

-Главоболка
-Пролада
-Мачнина
-60 неоправдани
-Сќутучена плешка кај левата статива
-Катаракта
-Тактилни халуцинации
-Најмалку пет уроци
-Температура
-Дук у продавницата
-Библијата под перницата
-Синуси од Аљаска порачани…

…уште од мал ќе си станев билдер/планинар/велосипедист. Овака сеа, секој со својо спорт.

Посетено 275 пати