Зошто си заминуваат

zaminuvaat-pocetna_majkatiitatkoti
Кога си груб со луѓето, тие си заминуваат… Некои од најиздржливите ќе пробаат да останат уште малку, надевајќи се дека ќе ти текне нешто да смениш. Но, ако си доволно упорен во грубоста, на крај ќе ги изгубиш и нив. Верувај, никој нема вишок нерви и време за силеџии. Дека вистински силните луѓе се нежни.

Посетено 3.932 пати