Зошто 50-годишен “фраер“ се сунча на плажа?

fraer-naslovna_majkatiitatkoti

Ако видиш +50 годишен “фраер“ на плажа како се сунча, или е со тазе втора жена, или е со љубовница – трето нема.

Posted by Johan Elzeser on Thursday, July 23, 2015

Посетено 26.828 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!