ЖИВОТОТ Е МЕНАЏЕР НА СМРТТА


Животот е менаџер на смртта, ама од оние досадни менаџери со фалш гратиси, кренати крагни и кич фризури, што лажат дека ќе има јака журка вечер.

 

Посетено 320 пати