САКАШ МОНСТРУМ ДА БИДЕШ?

Низ разговор често луѓе викаатMonsters
„ах да можам да се вратам во гимназиски
денови со овој памет„

И што ако се вратиш?
Ќе бидеш едно пресметливо детиште
што во се’ гледа некој свој интерес,
нема да се глупираш и правиш грешки?

Па целата поента на детството е тоа
да експериментираш, да се глупираш,
да плачеш и се смееш,
Како да ставиш мозок од старец
во срце на дете ?
Сакаш монструм да бидеш ?

Посетено 295 пати

GogoAnime | Watch Anime Online - Gogo Anime Real. GogoAnime.be - The best website to watch anime for free thousands of anime episodes. Watch anime online in English at GoGoAnime. Subbed, Dubbed, No ADs.

GoGoAnime The World's Finest Assassin Gets Reincarnated in Another World as an Aristocrat

GoGoAnime Suppose a Kid from the Last Dungeon Boonies moved to a starter town?

english anime How NOT to Summon a Demon Lord Ω

gogoanime pro That Time I Got Reincarnated as a Slime (Dub)

GoGoAnime SK8 the Infinity Episode 10