Злосторство и казна, ама на нашки…

Злосторство е кога од понеделник до петок си го будиш тригодишното дете за во градинка во 6 ипол.

Казна е кога истото тоа дете само се буди у 6 ипол во сабота и недела!!!

 

Посетено 370 пати