ЖИВОТ ВО ПРАВ

Секоја флаша е добра скривница
од семејната Хирошима.
Мене ме сакаат шанќери со пластично срце.
Ќе ме сакаш ли со фризура
која мириса на 100та светска војна?!
Секој мамурлук е секс,
безусловен.
Ама не е проблем.
Шољата ќе проголта се.
Таа е другар од миљарда долари.
Ти дали имаш другар ко брат,
или брат ко другар?.
Кога си прљав да те гушне
а кога си чист да те гледа чудно::
Јас имам?!
Во моето лавабо капат солзи.
Газирани.
Како онаа вода за трезнење.
Убава.
….а барав нерви на старо.
Немаше, па си купив отров.
Па ти ме знаеш.
Не би се отровил јас залудно.
Секогаш имам повод.
и кога немам!

Посетено 445 пати

https://aniwatch1.com/. Aniwatch Anime is another website offering audience to watch anime for free and viewers so far are quite impressed with the user-friendly interface

AniWatch Yosuga no Sora: In Solitude Where We are Least Alone Episode 9

Jimihen!!: Jimiko wo Kaechau Jun Isei Kouyuu!!

aniwatch Record of Ragnarok

My Hero Academia Season 3

Death Note (Dub) Episode 34