Збирката на Кристијан Голубовиќ

[fblike]

1940 германци го бомбардираат Лондон сите бегаат и се кријат, само малиов мртов ладен си нашол занимација.
Вероватно ја чита збирката на Кристијан Голубовиќ

kristijan_london

Посетено 943 пати