Колега, да ти пројдам на кафенце?

-Колега, да ти пројдам на кафенце, хихихих?
-Нека ви прави кафе сопругот, колешќе…
-Ама тој не ми праи кафиња…
-Гледам и дека не те ебе уопште…

 

Посетено 503 пати