Зашто Заев е цело време со запрчени ракави?

За секој случај…
tursijaОд дека знае човеко куга ќе го замолат да бркне туршија
да изваде или да стае дрвце у шпорето?

[button color=”#000″ background=”#fff” size=”small” src=”http://http://majkatiitatkoti.com/author/dablju/”]Можеби ќе ве интересира повеќе од Кирил Стоименов[/button]

Посетено 4.043 пати