Внимавајте при СЕКС со балерини !

Секс со светски позната балерина може да биде сон на секој човек  – но тоа го удри еден руски милијардер право по  грбот.

MAIN--Anastasia-Volochkov
Анастасиа Волчков

Бактијар Салимов заврши прикован за кревет по вечерта помната со поранешната Бољшој примабалерина Анастасиа Волчков.

Двојката мораше да повика Брза помош дури два пати, но ни лековите дадени на 45-годишниот Салимов не помогна.

38-годишната танчерка изјави : „Бактијар едноставно не можеше да стане од кревет“

„Бевме за јадење заедно да го прославиме тоа што повторно сме заедно и потоа ги дигнавме нозете на софата. Тој немаше било какви други вежби тој ден, освен за секс двапати. Потоа болката беше толку голема што повика брза помош на двапати, но ни лековите, што тие му ги дадоа не помогна.“

„Тој не може да застане и во моментов е со ограничени движења во својот кревет.“

Russian ballerina Anastasia Volochkova dances in La Bayadere Suite ballet at National Palace of Culture in Sofia

 

PAY-Anastasia-Volochkova

Посетено 2.703 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!