Заеднички поклон за класната + БОНУС

Собрале децана по 100 денари, да ѝ купат на класната заеднички поклон. Немам поим што купиле и небитно е. Доаѓа мајка со…

Posted by Kalina Kosi on Wednesday, March 8, 2017

Посетено 4.834 пати