6 најлоши девојки со кои може да бидете во врска

Никој не е совршен, тоа е факт, мажите се однесуваат понекогаш незрело, недоверливо, мрзеливо, бесчувствително, глупаво…Но, жените знаат да се однесуваат десет пати полошо од мажите и да ги полудат, некои намерно, а некои ненамерно, зависи од нивното расположение и мозок.

6-najlosi-devojki-so-koi-moze-da-bidete-vo-vrska-1

[fblike]
Во секој случај издвоивме 6 типови на девојки кои според мажите се најлоши за врска, а изборот е направен според нивното утврдено долгорочно однесување и брзо откачување.
1. Госпоѓица Лажам како Пинокио
Овие жени најчесто озборуваат секого, но за себе немаат ништо да кажат. Дури и кога ќе успеат да склопат реченица за нив, тие знаат само да излажат и да се прикажат во лажно светло.
Како на пример: Лани победив на изборот за Мис на село Бач, а таа цела изроната во суратот.
2. Госпоѓица Изневерувам, па што?
Таа сака сите мажи да и се поклонуваат пред нозе, а доколку не го направите тоа и вие, ќе ве остави или ќе ве изневери.
Ваквите девојки мислат дека можат да ги имаат сите мажи бидејќи во околината се познати како лесни девојки и не знаат дека луѓето трчаат по ниски цени со лош квалитет.
3. Госпоѓица Сакам само бел фустан
Ваквите девојки се најлоши бидејќи постојано ќе разговараат со вас за брак, бели фустани, колички за деца, имиња на децата, олтари, цркви, матично, венчавка, прва брачна ноќ…
Доколку ги прекинете додека разговараат, а вие ги слушате, тогаш бидете подготвени за прашањето – “Ти не планираш иднина со мене, нели?”
А се знаете една недела…
4. Госпоѓица Јас сум најубава, најдобра, најсекси, најјака, ЈАС, ЈАС, ЈАС
Таа само ќе се фали, вие ќе ја слушате и така натаму се додека не сфатите дека не е најубава, најдобра, најсекси, најјака и дека сега ВИЕ, ВИЕ, ВИЕ ќе бидете тој што ќе зборува и ќе ја откачи.
5. Госпоѓица Абе јас сакав да платам
Ова е класична спонзоруша која не знае да сврзи друга реченица освен онаа дека таа сакала да плати нешто, било што.
Ваквите девојки ќе ги откачете веднаш штом ќе им одговорите на прашањето за прв и последен пат со зборовите “Добро, плати.”
6. Госпоѓица Брачед ми е еден од Алфите во градот
Ваквите девојки се влезени во филм дека се поврзани со тешки мафијаши само бидејќи некој роднина, семеен пријател или бивши еб*ч им работи во полиција, обезбедување, дила на црно, троши на бело и слично.
Момци, со кој тип на девојка би ја надополниле листата?

rimmel baner TRAKA text

Посетено 12.564 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!