Ќе ти ги дадам и срцето и парите и куќата и колата

ke ti dadam se-pocetna_majkatiitatkoti

-Ќе ти ги дадам и срцето и парите и куќата и колата, само биди со мене.-Ама ти немаш пари, куќа и кола!Ете колку срцето им е битно…

Posted by Филип Стојановски on Wednesday, October 14, 2015

Посетено 2.784 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!