Забрането е, ама смееш

Забрането е да палиш оган
ама на Бадник смееш
Забрането е да се бањаш во Вардар
ама на Водици смееш
Забрането е да убиеш човек
ама кај и да е на Прочка ќе смееш
„убиј го ближниот свој“
Ќе се изнагледаме клипови на ФБ

Посетено 438 пати