Возрасен заклучок од цртаните филмови

Од Скуби Ду сите сфативме дека монструми се всушност луѓето, а од Убавицата и sверот дека надворешниот изгледа не е воопшто важен…се додека си Принц миљардер и живееш во замок.

Посетено 3.037 пати