БРАНКО РАФАЈЛОВСКИ

utrinsko kafe baner CRN tenokKIMBO LOGO banner

Бранко Рафајловски – ABC Rent a Car

 

Утринското кафе ми е најубаво после богатиот доручек, но скромно(без цигара), на здравје нека ни е непушачи. Секогаш уз кафето следуваат и утрински деловни контакти, а вообичаено во било кој дел од денот постои моментот, “ај на кафе” можност која ретко кој ја одбива.
Кафето треба да е: “црно како жена, горко како љубов и слатко ако го пиеш со пријатели”.

 

Посетено 594 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!